0 2 min 3 yrs

In ieder huis vind je ze wel; de plafondlamp. Bevestigd in de hal, badkamer, bijkeuken of het toilet. De plafondlamp is ideaal voor kamers waar je weinig ruimte hebt om een hanglamp op te hangen. Deze lamp tevens perfect voor vochtige ruimtes in huis zoals de badkamer en het toilet. Een plafondlamp (ook wel plafonnière genoemd) klinkt misschien wat saai en suf, maar dat hoeven ze zeker niet te zijn! Hieronder laten we zien dat ook deze lamp een eyecatcher kan zijn in je huis.

Klassieke kroonluchter plafondlamp

Ben je in het bezit van een oud huis met mooie ornamenten? Dan is een kroonluchter een echte aanrader. Er wordt wel eens gedacht dat deze klassieke stijl niet te combineren is met een modern interieur, maar niets is minder waar! De combinatie van klassiek en modern zien we juist veel terug in oude woningen waar design gecombineerd wordt met oude meubelen en accessoires. Deze plafonnière past perfect in de hal, overloop of het toilet.

Industriële plafondlamp

Ga je liever voor stoer en robuust? En ben je op zoek naar een lamp die past bij een industrieel interieur? Dan is zwart metaal een goede keuze. Door de metalen behuizing geeft deze lamp ruimte een stoere uitstraling. Door het moderne uiterlijk is deze lamp toepasbaar in verschillende interieurstijlen.

Vintage plafondlamp

Voor de liefhebbers van een vintage interieur is er deze lamp van rookglas. Zowel passend in een eclectisch, modern en Scandinavisch interieur en vanwege de ronde vormen helemaal conform de laatste woontrends. Door het gekleurde glas geeft deze lamp een warme en sfeervolle uitstraling als hij brandt.