0 2 min 3 yrs

Misschien heb je wel eens van de Moduleo PVC vloeren gehoord. Dit is een merk wat authentieke schoonheid van natuurlijke producten kan combineren met robuuste duurzaamheid, maar ook met innovatie. Al het mooie komt dus samen en daar ga jij ook ervaring mee op doen wanneer jij interesse hebt in deze soorten vloeren. Het is fijn dat ze goed schoon te maken zijn, zeker ideaal dus als je kinderen hebt of huisdieren. Maar ook alleen al om de vloer te zien is genieten.

Je zal dus al snel de knoop doorhakken om deze vloer ook te kiezen, maar er zijn daarin nog erg veel opties. Daarom is het advies om op je gemak het aanbod te bekijken en dan zie je in wat het beste bij je past.

Kies jouw Moduleo PVC vloer uit

Je hebt hele mooie Moduleo PVC vloeren met een houteffect, maar ook met een steeneffect. Je zou kunnen denken aan teak, maar ook aan esdoorn, beton, leisteen en graniet. Een waterbestendige vloer, eenvoudig schoon te maken, slipvast met een R10 rating en dan nog krasbestendig en waterbestendig.

Maar ook geluidsabsorberend en warmte absorberend. Welke wensen heb jij als het gaat over vloeren? Kom daar eerst eens achter en dan kun jij al snel de keuze maken welke vloer het voor jou gaat worden! Dat wordt alsmaar genieten, dag in dag uit als de vloer bij jou is geplaatst!