0 2 min 3 yrs

Je kent ze wel, die huisregels met teksten als ‘in dit huis hebben we plezier’ en ‘maken we fouten’. Of nog velen malen erger ‘in dit huis zeggen we ik hou van jou’. Sorry als ik misschien mensen kwets, alleen hier gaan mijn nekharen echt van omhoog staan. Ik krijg er kriebels van. Helemaal als mensen dit pontificaal in de woonkamer hebben hangen. Het liefst op de schouw. Of in de keuken. Op een plek waar je het op iedere *piep* dag wel móet zien! En oja haha, ‘Home is where the heart is’. Geen commentaar…

Maar om eerlijk te zijn ben ik wel gek op quotes in je huis. Eerder wat grappige quotes, of misschien alleen een woord. Het maakt je huis persoonlijk. En nee, dat doen die huisregels niet. Ik ben de archieven (lees: het internet) eens afgestruind naar de leukste en persoonlijkste quotes voor in je interieur. Tralalala, daar gaan we!

1. Wijn, of drank, doet het voor mij altijd goed!

2. Of als het over eten gaat. Dat is voor mij (mevrouw drilbil) errug persoonlijk.

3. Voor de kleintjes onder ons kan je ook creatief aan de slag met letters.

4. En voor de kleine sarcastjes onder ons, deze quotes verdienen stiekem allemaal wel een tegeltje.